Zuid-Afrika – Blue monday

8 years ago  •  By  •  0 Comments
We worden wakker (en ik voel mij fit genoeg om te werken) en waar je normaal zou denken op vakantie ‘wat zullen we vandaag eens gaan doen’ is het voor ons business as usual. Namelijk opstaan, ontbijten en op naar het werk (waar we erg naar uitkijken). Het verschil hier is alleen dat we wakker worden in een victoriaans huis, buiten ontbijten en we deze ochtend niet naar het werk kunnen (boeh!), het slot van onze kamer is kapot.

Wij buiten, laptops binnen

Het wordt wachten op Adam (de huiseigenaar) die er rond 11u gaat zijn. Wachten kunnen we zo goed, dus ik denk “agh ik blijf het gewoon proberen om die deur open te krijgen” En met resultaat: ook de sleutel breekt af! Van bad to worse, dat heb ik weer :)! Dan maar een kop koffie bij Puka (onze koffie barretje op weg naar kantoor). 11u wordt 12.30 (tja het is Zuid-Afrika), maar na het demonteren van het slot kunnen wij uiteindelijk naar het kantoor, maar eerst nog lunchen op het terras.

Voys in Zuid-afrika

Het geeft een gevoel van trots als we het logo van Voys zien hangen aan de gevel van Planet Art.Planet Art is het prachtige kantoorverzamelpand (wat vroeger een illegaal chinees zeevaarders casino was) waar Voys Zuid- Afrika zit. We krijgen een warm welkom van onze collega’s Athini en Paidamoyo en klappen niet veel later onze laptops open. Werken vanuit Kaapstad is begonnen! img_20161128_145544   img_20161129_101453